onsdag 3 december 2008

www.annettesmassage.se

Kom och prova!!
på Hedwigs Julmarknad i helgen för 100kr (ordinarie 250kr)
Lördag 6/12 & Söndag 7/12 10-16
Läs mera nedan!!

Energimassage
Energimassage eller Traditionell Japansk Massage härstammar från Japan och är en massage som bygger på Akupunktursystemet. Akupunktur grundar sig på att det i kroppen cirkulerar energier som följer vissa kanaler eller sk meridianer. Ofta har vi i vardagslivet tillgång till för lite eller för långsamma energier.
Energimassage sätter fart på kroppens energiflöden. Blodcirkulationen stimuleras, genomblödningen i musklerna ökar och lymfsystemet aktiveras. Alla har nytta av behandlingen. Speciellt bra är den för dig med spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också ditt kroppsmedvetande.
När du får Energimassage sitter du i en speciell stol i en avslappnad ställning. Massören arbetar med att ganska snabbt trycka på olika akupunkturpunkter enligt ett visst mönster. I Energimassage ingår också töjningar och skakningar. Vissa punkter kan ömma eller göra lite ont. Det kan betyda att energin är blockerad på dessa punkter och då är det bara bra att energin, genom trycket, börjar cirkulera igen.
Energimassage ger både en uppiggande och avslappnande effekt som kan verka i flera dygn. Du känner dig pigg, energisk och i balans!
Välkommen!
Annettes Massage

Inga kommentarer: